Parteneri

Noi (echipa ProMAMA), bebelusii, mamele, tatii, bunicii si altii, multumim:

Primilor sustinatori financiari ai Programului MAgia Maternitatii:

Huggies – Partener Oficial al Programului MAgia MAternitatii
Huggies

Adinish.com
Adinish

Clinica de sutiene
Clinica de Sutiene

Motherlove Romania
Motherlove

Partenerilor foto/ video: 

FOTOgenic BEBE
Fotogenic Bebe

Westfalia Films
Westfalia


Partenerilor media: 

Centrul de Parenting
Centrul de Parenting

Itsy Bitsy
Itsy Bitsy

Jurmed Jurnal de Sanatate
JURMED

Qbebe
Qbebe

Romedic
Romedic

Daca doriti sa ne deveniti partener, va rugam sa ne contactati.


Cine si cum poate sustine Programul „MAgia MAternitatii: din burtica, la pieptul mamei”?

  • Media (TV, Radio, mediul on-line, bloggeri sau persoane publice). 

Multumim, Amalia EHACHE (jurnalist) – Sustinator al Programului MAgia MAternitatii!

Multumim tuturor celor care au promovat pana in prezent, informatii corecte si importante: ProTV, Digi 24, TVR, Antena 1, Kanal D, Prima TV, Acasa TV, Realitatea, Adevarul live, Qbebe, Andressa.ro, BebeH.ro, Centrul de Parenting, copilul.ro, Mama de Matei, Printesa Urbana, Şi Blondele Gândesc, Totul despre Mame, Centrul de Parenting, Anca’s Diary, Anazidezi, Inima Copiilor, Bebe H, Copilul.ro, La Leche League România, Mame Nebune, Mamide2, grupuri de discutii pe FB si alte pagini personale. Daca doriti sa sustineti acest proiect, va rugam sa ne scrieti la oana@promama.ro.

   


 

  • Parteneri si Sustinatori care doresc sa investeasca in Proiect si sa transmita ideea ca brand-ul sustine aceasta legatura fireasca, intima si miraculoasa dintre mama si bebelus – ceea ce stiinta a dovedit atat de benefic pentru ambii. Daca doriti sa sustineti acest proiect, va rugam sa ne scrieti la oana@promama.ro.
  • Medici si alte cadre medicale care au inteles importanta acestor practici simple si firesti pentru sanatatea copilului si a mamei. Deja s-au alaturat campaniei cativa medici si specialisti recunoscuti pentru practicile sanatoase si rezultatele bune pe care le au. Daca doriti sa sustineti acest proiect, va rugam sa ne scrieti la contact@promama.ro
  • ONG-uri si alte institutii implicate in promovarea si sprijinirea sanatatii mamei si copilului. De asemenea, deja ni s-au alaturat astfel de organizatii si vor mai urma si altele. Daca doriti sa sustineti acest proiect, va rugam sa ne scrieti la contact@promama.ro.
  • Parintii. Experientele pe care le traiesc parintii in legatura cu nasterea si intalnirea cu puiul lor sunt extrem de importante; amintirile legate de sarcina, nastere, primele zile cu bebe si alaptare au un impact puternic.  Doar ca aceste experiente pot fi pozitive sau negative si au un impact profund. Parintii sunt din ce in ce mai educati, detin informatii tot maai multe si compleze, isi cer din ce in ce mai mut drepturile – deci, sunt un adevarat combustibil pentru progresul Proiectului. Am creat si o Petitie unde oricine poate vota, rolul sau fiind de a contribui la votara proiectului de lege: Aici puteti VOTA petitia. Am creat si o pagina de Facebook a Programului MAgia MAternitatii unde postam despre activitatile din cadrul campaniei, informatii corecte si recente si unde va invitam sa ne povestiti experientele voastre si sa sustineti demersul, chiar si cu un like sau share. Iar aici puteti DONA pentru ca specialistii ProMAMA sa poata ajunge in cat mai multe maternitati pentru a implementa Programul.
  • Persoane din institutii ale statului. Politicile si protocoalele spitalicesti au nevoie de revizuire si adaptare la cele mai recente recomandari ale forurilor international.. Persoanele care inteleg aceasta nevoie si doresc sa ajute la schimbare sunt cheia pentru reusita scopului. Daca doriti sa sustineti acest program si sunteti sau cunoasteti persoane de decizie in acest sens, va rugam sa ne scrieti la contact@promama.ro. 
  • Agentii de publicitate/ PR/ designeri/ graficieni/ productie publicitara. In cadrul proiectului vom crea materiale informative, online si print, cu scopul de a educa si informa corect cu privire la practicile sanatoase legate de maternitate (Sarcina, Nastere, Ora Magica, Alaptare). Daca doriti sa sustineti acest proiect, va rugam sa ne scrieti la oana@promama.ro.