Implementare MAgia MAternitatii in Maternitatea Sanconfind, Poiana Campina

In perioada 9-11 martie 2021, specialistii ProMAMA Sorana MURESAN si Andreea MANEA au sustinut traing-uri (teoretice si in salile de nastere) cu privire la practicile demonstrate drept cele mai sanatoase pentru bebelus si mama: Ora Magica a Nou-Nascutului (Skin-to-Skin), biological nurturing, ajutor si sustinere pentru un bun start in alaptare.

Impreuna, #SalvamVietiDeBebe si sa #DonamSanatateViitorului.

Dr. Eugenia GRUMEZESCU, medic neonatolog, a fost cea care a lansat invitatia de a implementa Programul in maternitatea Sanconfind. Eugenia isi doreste mereu sa ofere micilor pacienti cel mai bun start in viata si astfel se informeaza despre cele mai sanatoase practici, studiate de catre institutii de prestigiu din lume.

Multumim intregii echipe de la neonatologie pentru deschidere! De asemenea, echipa de medici obstetricieni a sustinut neonatologia in implementarea acestor proceduri – le multumim si dansilor la fel de mult!

Iata cateva fotografii de la o nastere prin cezariana!

Acestea ne dovedesc, inca o data, ca Ora Magica se poate practica si pe timp de pandemie, chiar atunci cand este vorba despre o nastere prin cezariana!

Din toate directiile, exista dorinta de a schimba practicile medicale postnatale din Romania, iar personalul medical este din ce in ce mai dornic sa afle informatii actualizate si studiate de institutii de prestigiu.

Cu siguranta ca exista multe bariere, multe dintre ele greu de daramat, dar este nevoie doar de BUNAVOINTA. Noi ne dorim sa putem ajunge in cat mai multe maternitati, astfel incat Programul sa devina cu adevarat unul national si toate practicile medicale sa fie aceleasi cu cele din tarile civilizate!”,

declara Andreea MANEA, specialist impelmentare Programul MAgia MAternitatii.

Noi realizam aceste lucruri prin timp si efort propriu, astfel incat pentru Spitale nu reprezinta niciun efort financiar.

Asadar, multumim tare mult partenerilor care sustin acest demers, pentru ca au vazut valoarea acestui Program.

In primul rand, multumim Partenerului Oficial al Programului – Huggies, care ne sustine financiar deplasarile. Viziunea Huggies este ca prima imbratisare trebuie sa fie a mamei si ca este importanta fiecare imbratisare care urmeaza!

Desigur, multumim si partenerilor care au sustinut implementarea in maternitatea Sanconfind: Bepanthen, Clinica de Sutiene si Elevit.

Multumim partenerilor media:  Centrul de ParentingItsy BitsyJurmed Jurnal de SanatateQbebeROmedic !

Daca doresti sa contribui la implementarea Programului, poti dona orice suma de bani in contul RO25 BTRL 0450 1205 U942 05XX, deschis la Banca Transilvania,

?

cu mentiunea: „Donatie pentru Programul MAgia MAtenitatii” 

Speram sa ni se alature si alte companii sau brand-uri care au in vedere sanatatea mamei si a copilului, si nu doar acestea, ci oricine are o viziune asemanatoare asupra calitatii si a sanatatii in general” – declara Sorana MURESAN, Presedintele Asociatiei ProMAMA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *